Availability

E.g., 14 Jul 2024
Highlights: 

Big Ben

The Houses of Parliament

Westminster Abbey

St James’ Park

Buckingham Palace

The Changing of the Guard*

Trafalgar Square

Covent Garden

Lincoln’s Inn fields

Smithfield Market

St Paul’s Cathedral

Cleopatra's Needle

The London Eye

Banksy Tunnel

East Tour
Groep fietsen met Nederlandse taalgids

De fietstocht van Londen in het Nederlands

Created by icon 54from the Noun ProjectPrice

Volwassen: £44.95 (+18)

Kind: £34.95 (+10)

Day
Elke dag
Time
14:15am
Duration
3.5 uur
Created by Vectors Marketfrom the Noun ProjectDifficulty
40% op het fietspad
Created by Hea Poh Linfrom the Noun ProjectDistance
13.2km
Languages: 
Dutch
Description: 

The Classic Tour is onze meest populaire rit door het centrum van Londen, met de klassieke bezienswaardigheden die de skyline van de hoofdstad, van Westminster tot de City of Londen, oplichten. Je reis begint vanaf onze basis in Lambeth, in het centrum van Londen. Hier zullen we je voorzien van een fiets en veiligheidsuitrusting en zal je worden voorgesteld aan je gids.

Zij zullen je leiden door de achterafstraatjes en over fietspaden naar een aantal van de meest iconische bezienswaardigheden in Londen – ontdek de royals bij Buckingham Palace (en zie misschien de wisseling van de wacht!*), bewonder de straatartiesten in Covent Garden en verwonder je over de grote architectuur van de St Paul’s Cathedral.

Op de fiets zal je over de straten gaan die te voet niet zomaar begaanbaar, maar ook met de bus niet te ontdekken zijn. Je gids vertelt je niet alleen over het verbazingwekkende verleden van Londen, maar ook de tips en trucs die alleen een local aan je kan vertellen!

Ervaring:

“De tocht duurde 3 uur en dat was echt perfect. In die uurtjes zie je alle hoofd attracties van Londen en Tanja weet bij alles leuk te vertellen met een stukje hedendaagse feitjes maar zeker ook de geschiedenis. Er is altijd een moment om foto's te kunnen maken en het stellen van eventuele vragen.”

 

*Wisseling van de Wacht is afhankelijk van het schema en weer. Klik hier voor het schema: https://changing-guard.com/dates-buckingham-palace.html